LINEAGE 2 Dodano: 2009-08-06 18:53
witam
Chciałem zapytać się czy gra ktos z was w L2 i jeżeli tak to na jakim serwie??
Dodano: 2009-08-06 19:01
JA gralam ponad 2 lata..obecnnie mam ..ujowego neta..poza tym instalki nie mam wiec nie gram ale gierka jes przezajebista :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-08-06 20:08
Obecnie nie gram, z powodu słabego neta, ale od września wracam do gry pełną parą. Serwer Dragon Network.
"To me, everything is a joke but very serious"
Dodano: 2009-08-07 03:52
no gra właśnie jest naprawde świetna i ma super klimat, ja gram na existence
Dodano: 2009-08-07 06:13
Dragon...eh te wspomnienia gralo sie tam kawalek czasu :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-08-07 13:36
Heh, L2 to już dla mnie tylko dobre wspomnienia. 3 lata grałem na polskim Allseronie w bardzo fajnym towarzystwie. Potem, cóż, znudzenie i brak czasu.
| Ravenheart napisał(a): |
| [..]ma super klimat[..] |
Jak dla mnie trochę za dużo "mangowych" wpływów (np krasnalki
) i takie przypadki jak nekromanta wyglądający jak chłopaczek z liceum w pidżamie
. Ale to kwestia gustu.
"Biblioteka broni się sama, jest niezgłębiona jak prawda,która w niej gości, zwodnicza jak kłamstwa,które są jej powierzone." Umberto Eco, Imię Róży.
Dodano: 2009-08-07 13:52
| Ravenheart napisał(a): |
| [..]ma super klimat[..] |
Jak dla mnie trochę za dużo "mangowych" wpływów (np krasnalki
) i takie przypadki jak nekromanta wyglądający jak chłopaczek z liceum w pidżamie
. Ale to kwestia gustu.[/quote]
Hehe padlam normalnie :D :D ale uwaga trafna :)
LINEAGE 2 Dodano: 2009-08-07 14:13
Hmmmmm.. kilka razy grałęm ale jakoś ta gra niepodeszła mi w ogóle... chyba wole World of Worldcraft....
Dodano: 2009-08-08 01:38
przepraszam bardzo ale temat dotyczy tylko tych którzy grają w L2 !!!!!!! Proszę czytać uważnie!!!
A WoW jest strasznie hujowy, jak zobaczyłem tą słodzutką kolorową grafikę tam to się zżygałem na monitor i go wyłączyłem... alejak kto woli... L2 przynajmniej mam klimat odpowiedni do gry rpg...
Co do mangowych wpływów... no racja ale chodzi mo bardziej o klimat lokacji i odpowiednio dobrana muzyka do nich a że ludzie żeczywiście wyglądają jakmangowe pedały w piżamkach to teżnimi nie gram hihi
Dodano: 2009-08-08 11:56
Grałem na serwerze BFDR, otarłem się także o kilka serwerów rosyjskich i litewskich. Póki co nadmiar roboty nie pozwala mi na grę. Zraziłem się także do prywatnych serwerów, może zacznę grać w L3 jak wyjdzie, póki co ostrzę zęby na grę z tej samej firmy, mianowicie na AION.
A to coś dla miłośników L2 :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=rvi9-XO-vA0
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2009-08-08 15:06
ja podobnie jak moj Kicius Ravenheart gram na eXistence, a zabawa zaczela sie 4 lata temu na Paradise i tak z przerwami sie ciagnie :)
Dodano: 2010-07-08 08:41
| bastet666 napisał(a): |
| Dragon...eh te wspomnienia gralo sie tam kawalek czasu :) |
zaczynalam na Dragonie a potem cala masa innych serwerow L2 :)
milo wspominam i gdyby nie padniety lapek i brak stalego neta cislabym dalej: D
z tego co widzialam powstal swietny serwer Cerberus i gdy bede miala okazje pewnie zagram tam :)
jeśli wkurza Cie Twój kot nie próbuj go unsummonować... oraz... Odejść jest łatwo - pozostać trudniej. A ja robie i to i to.